Bayraklı Belediyesi Gösteri Maçıyla Sezona Başladı

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği futbol A takımının sezonu açtığı ifade edildi.

BELEDİYE 28.11.2019, 11:20
Bayraklı Belediyesi Gösteri Maçıyla Sezona Başladı

Etkinlikte sporculara hitap eden kulüp başkanı Hamza Işık, sporcularından istediklerinin okuyan, yazan, sorgulayan, konuşan gençlik olmaları olduğunu, her daim yanlarında olduklarını ve yeni sezonda başarılar dilediğini ifade etti.Arzularınızı gerçek kılabileceğiniz adresinde artık zevkle boşaltıcı anlar için konuşun.

Bayraklı Belediyesi Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'nde yapılan törene başta Kulüp Başkanı Hamza Işık, sporcular ve aileleri ile beraber kulüp yöneticileri de katılımda bulundu. Etkinlikte, altyapı ve A takım futbolcuları birer birer çağrılıp, kulüp yöneticileriyle beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler. Sezona 2. amatör ligde başlayacak olan takımın oyuncuları şampiyonluk hedefi ile sezona gösteri maçı ile başladılar. Maçın başlama vuruşunu kulüp başkanı Hamza Işık tarafından yapıldı. 25 dakika devam eden maçta gençler tarafından sergilenen performans çok beğenildi.

Tören sırasında sporculara hitap eden Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hamza Işık, Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceğin teminatı olarak gençleri gösterdiğini, gençlerin bu sorumluluğunu alarak, yollarını açmak, her alanda katılımcılığı artırmak amacı ile her daim yanlarında olduklarını, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini yerine getirecek olan bir gençlik olmasını istediklerini bu dileklerle yeni sezonda kendilerine başarılar dilediğini ve yeni sezonda bol şanslar dilediğini ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202