Bayraklı Akıllı Kente Öncü Olacak

Siemens Türkiye Başkan Vekili Hakan Özdemir, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'a yapmış olduğu ziyarette ilçede yapılacak projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

BELEDİYE 18.10.2019, 13:43
Bayraklı Akıllı Kente Öncü Olacak

Toplantı sırasında akıllı kent projesi, enerji üretimi ve 'Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti' ile alakalı projelerin görüşüldüğü ifade edildi.

Geleceğin Bayraklı'sının inşa edilmesi amacı ile düğmeye basan Başkan Serdar Sandal, bu çerçevede Siemens Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Hakan Özdemir ile buluştu.

Ortak projelerin ele alınmış olduğu toplantıda, ilçenin geleceğini doğrudan etkileyecek projeler ile alakalı ortaklılar görüşüldü. Toplantıda Bayraklı'nın, akıllı kent uygulamasında pilot bölge olabileceğinden bahsedildi. Bu proje ile, kamu ihtiyaçları çağın ihtiyaçlarına uygun olarak karşılanabilecek. Etkin şehir yönetiminin sağlanabileceği bu uygulama ile yaşam kalitesi de arttırılabilecek.

Ziyaretin kendisini sevindirdiğini dile getiren Başkan matadorbet Serdar Sandal, Bayraklı'daki var olan potansiyelin gün yüzüne çıkarılması amacı ile çalıştıklarını, hazırlamış oldukları vizyon projeler ile Bayraklı’yı marka ilçe haline getirmek istediklerini, Siemens’le teknolojik alanlarda iş birliği planladıklarını, alternatif enerji kaynaklarına dikkatleri çekmek ve doğa dostu enerjinin özendirilmesi amacı ile güneş panellerinin kurulmasını hedeflediklerini ve bürokrasiyi azaltıp, daha katılımcı ve şeffaf bir belediyeciliği hayata geçireceklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202