Bayındır’da PKK'ya Karşı Ortak Tepki

Bayındır Belediyesi, ormanları tahrip eden terör örgütü ve yandaşlarına yönelik kınamada bulundu.

BELEDİYE 02.10.2019, 11:45 02.10.2019, 11:46
Bayındır’da PKK'ya Karşı Ortak Tepki

Geride bıraktığımız günlerde Karabağlar ve Menderes başta olmak üzere İzmir’in birçok bölgesinde sık sık orman yangını meydana geldi. Yaşanan bu orman yangınlarını terör örgütü PKK üstlendi. Oldukça fazla hasara yol açan orman yangınları ile ilgili tepkiler gelmeye devam ediyor. Ormanları tahrip edip yakan terör örgütü ve yandaşlarına karşı aldığı ortak karar ile kınamada bulunan Bayındır Belediye Meclisi konu ile alakalı açıklamalar yaptı. 

CHP Grup Başkanvekili Durmuş Köpüklü, AKP Grup Başkanvekili Ziya Güler ve MHP Grup Başkanvekili Osman Kadan imzasıyla Belediye Meclis Başkanlığı’na kınama sunuldu. Kınamada, “Menderes ve Karabağlar’da çıkarılan yangınlarda ormanlarımız içinde binlerce canlı türünü yakan eli kanlı PKK ve bu örgüte destek veren kurum, kuruluş ve siyasi partiler ayrıca bu örgütü kullanan tüm uluslararası güçleri Bayındır Savoybetting Belediye Meclisi olarak kınadığımızı duyuruyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Başkan’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Belediye Başkanı Uğur Demirezen de yaptığı açıklamada, “01.10.2019 Salı günü tarihli meclisin Ekim ayı 1. Olağan Meclis Gündeminde Belediye Meclisi olarak milletimize, vatanımıza ve şehrimize zarar veren başta PKK olmak üzere, eli kanlı bütün terör örgütlerine destek veren herkesi AKP, MHP ve CHP olmak üzere beraberce kınıyoruz. Allah bizim bu beraber ve birlikteliğimizi hiçbir zaman bozmasın” dedi.
 

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202