Batur’dan Rekorun Kahramanlarına Teşekkür

CHP Konak İlçe Başkanlığınca, 31 Mart yerel seçimlerinde görev almış olan partililere teşekkür sertifikası töreni yapıldı.

BELEDİYE 21.10.2019, 15:07
Batur’dan Rekorun Kahramanlarına Teşekkür

Programda konuşma yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak ilçesinde alınmış olan tarihi başarının örgüt ile uyumlu çalışmanın sonucu olarak tanımladı ve  seçimde hizmet eden bütün kahramanlara teşekkürlerini sundu.

Törende konuşan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, teşekkür ederek emeği onurlandırmanın çok önemli olduğunu anımsattı ve uyumlu bir şekilde çalışıp Konak ilçesinde yüzde 63.20’yle bir rekora imza attıklarını, yerel seçimlerde Konak’ın şimdiye dek almış olduğu en yüksek oy oranının olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Abdül Batur da seçimden önce İzmir ili ve Konak ilçesinde  adaylara sahip çıkmak için yemin eden tüm partililerin bu sözü tuttuklarını belirtti ve Konak ilçesinde destan yazmış olan tüm partili gönüldaşlarına teşekkür ettiğini, bu başarı ile geleceğe umut aşılandığını, bu başarıyı getiren sabrın, partililer arasındaki diyaloğun çok önemli olduğunu, bu sorumluluk ile çalıştıklarını ve çalışmayı sürdüreceklerin dile getirdi.

Konuşmalardan sonra gizli kahramanlara teşekkür belgeleri sunuldu. Törende, meclis üyelerine sertifikaları Konak Belediye Başkanı Abdül Batur tarafından verildi.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202