Batur: Sağlık çalışanlarımızın yanındayız

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Tabip Odası’na destek ziyaretinde bulunarak pandemi döneminin kahramanları olan sağlık çalışanları ile dayanışma içerisinde olduklarını ve yanlarında durmaya devam edeceklerini söyledi.

BELEDİYE 18.09.2020, 18:05 Ecem Atabay
Batur: Sağlık çalışanlarımızın yanındayız

Türk Tabipleri Birliğinin, artan pandemi vakalarına dikkat çekmek, taleplerini iletmek ve pandemi sürecinde kaybettikleri meslektaşlarını anmak için ilan ettiği  “Yönetemiyorsunuz, Tükeniyoruz Haftası”nda Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Tabip Odasını ziyaret etti. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun da bulunduğu ziyarette, İzmir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. M. Lütfi Çamlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Batur, özellikle pandemi sürecinde büyük emek veren sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını ve her zaman yanlarında yer aldıklarını ifade etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözünü hatırlatan Başkan Batur, “Özellikle pandemi sürecinde en büyük emeği sarf eden sağlık çalışanlarımıza minnet borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.  Bu süreç uzun soluklu bir süreç. Bugün sizlere teşekkür etmek, minnet duygularımızı iletmek ve destek olmak için buradayız. Biz sizlerle beraberiz, her zaman yanınızdayız, yanınızda durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Tabiplerden Başkan Batur’a teşekkür

Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının yorgun düştüğünü ve kaybettikleri mesai arkadaşlarının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren İzmir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. M. Lütfi Çamlı, desteği için Başkan Batur’a teşekkür ederek, “Sağlık çalışanlarının desteğe ve anlaşılmaya en çok ihtiyaç duyduğu böyle anlamlı bir haftada Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur’un ziyareti bizi çok mutlu etti. Yanımızda gerçekten işbirliğine ve dayanışmaya açık bir yerel yönetim olduğunun farkındayız. Bu süreçteki destek, katkı ve dayanışmayı artıran çabanız için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202