Başkanlar Bornova'da Buluştu

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Büyükpark içinde bulunan Çınar Evi’nde esnaf odaları ve sanayi sitelerinin başkanları ile bir araya geldi.

BELEDİYE 10.10.2019, 12:26 10.10.2019, 12:28
Başkanlar Bornova'da Buluştu

Büyükpark’taki Çınar Evi’nde düzenlenen kahvaltı etkinliği ile esnafların sıkıntı ve beklentilerini dinleyen Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sıkıntıların çözümüne ilişkin projeleri anlattı ve esnaftan destek istedi. İlki gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinin her ay düzenli olarak yapılmasına karar verildi.

Göreve başladıkları günden itibaren Bornova’yı beraber yönetme anlayışı ile çalıştıklarını dile getiren Başkan Mustafa İduğ, her ay düzenlenecek olan etkinlikte beraber çözümler üretilerek ilçeye önemli katkı sağlanacağını belirtti. Toplantıda projesi hazırlanan çalışmalar hakkında bilgileri esnafla paylaşan Başkan İduğ, “Düğün salonu, pazar yeri, havuz ve spor alanları yatırımlarını kısa sürede hayata geçireceğiz” dedi.

Pek Çok İsim Katıldı

Gerçekleşen kahvaltı etkinliğine: Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Akkaya, 2., 3. Ve 4. Ve 5. Sanayi Sitesi Başkanları  Erol Çamkıran, Matbet Yalçın Dönmez, Ayşe Şöhret, Turgay Avcı, Kara Nakliyeciler Sitesi Başkanı Adnan Çetin, Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı, Bornova Oto Tamircileri Odası Başkanı olan Bülent İşçi, AYKOOP (S.S. Ayakkabıcılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi) Müdürü Yunus Taş, Hurdacılar Sitesi’nin Müdürü Cumali Çakıl, Keresteciler Sitesi’nin Başkanı Mehmet Aygün, Geri Dönüşümcüler Sitesi’nin Başkanı İlhami Macit, , Dökümcüler Odası’nın Başkanı Muzaffer Üründü, MTK Sitesi’nin Müdürü Sebahattin Özusta, Ayakkabıcılar Odası’nın Başkanı Yalçın Ata, Mİ-KA İş Sitesi’nin Başkan Vekili olan Muharrem Özer, Pazarcılar Odası’nın Başkanı Hamdin Erişen, Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Semerci, Ayakkabıcılar Odası’nın Başkan Vekili Murat Kayıkcı, Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Başkanı olan Kemal Yaman ve site ve odaların temsilcileri katılım gösterdi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202