Başkan Yetişkin’den O Sözlere Yalanlama

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin kendisinin Tunç Soyer için söylediği iddia edilen sözler ile alakalı bir açıklama yaptı.

BELEDİYE 18.11.2019, 17:55
Başkan Yetişkin’den O Sözlere Yalanlama

17 Kasım 2019 tarihinde Sabah gazetesinde manşet olan “Bankamatikçilerini Geri Al” başlıklı haberde Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in söylediği iddia edilen Seferihsar’ı bu hale eski Başkan Tunç Soyer’in getirdiği, giderayak 500 kişilik şirkette çalışmakta olan kişi sayısını bine çıkardığını, 500 kişinin fazla olduğunu, tek çarenin Soyer’in 500 kişiyi Büyükşehir Belediyesi’ne kaydırması olduğunu ifadelere yalanlama geldi.

Başkan Yetişkin yaptığı açıklamada bahsi geçen sözlerin kendisine ait olmadığını ve Başkan Tunç Soyer’in Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde 500 kişilik bir “bankamatik” personel alımını yapmadığını kamuoyunun bilgilerine sunduğunu belirtti.

Açıklamada gerçek dışı olan ve belediyeler arasındaki uyumlu çalışmalara gölge düşürme amacı olan ve kasti olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi gayesi taşımakta olan bu ve benzeri haberlere itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

Başkan Yetişkin ayrıca bahsi geçen yanıltıcı haber içeriği ile alakalı hukuki haklarının saklı kaldığını belirtti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202