Başkan Tunç Soyer ve Başkan Muhittin Selvitopu Kolları Sıvadı

Başlatılan temizlik seferberliğine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katıldı.

BELEDİYE 28.09.2019, 14:10
Başkan Tunç Soyer ve Başkan Muhittin Selvitopu Kolları Sıvadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Karabağlar İlçesi Ali Fuat Erdem, Bahriye Üçok ve Limontepe Mahalleleri’ndeki temizlik çalışmalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başta olmak üzere, İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve muhtarlar, çok sayıda da vatandaş katıldı.

Sabah saatlerinde Bahriye Üçok Mahallesi önünde bir araya Artemisbet gelen iki Başkan, ellerine süpürge ve faraşları alarak çöp topladı; yerleri süpürdü. Çalışmalara İzmir Büyükşehir ve Karabağlar Belediyesi temizlik ekipleri de destek sağladı. Çalışmalar Ali Fuat Erdem ve Limontepe Mahalleleri’nde de sürdürüldü.

Yoğun Katılım Sağlandı

İlçede yapılan tüm temizlik çalışmalarına katılmaya dikkat eden Belediye Başkanı Selvitopu, çalışmalarda kendileri ile beraber olan Başkan Soyer, İl Başkanı Yücel ve İlçe Başkanı Yıldız ile bütün katılımcılara teşekkür etti. Farkındalık yaratmak ve çevre temizliği bilinci oluşturmak amacı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Selvitopu, çalışmalara yoğun katılım sağlandığının altını çizdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202