Başkan Tugay’dan Öğretmenlere Özel Mektup

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile ilçede bulunan eğitim kurumlarında görevli öğretmenlere özel bir mektup yazdı.

BELEDİYE 24.11.2019, 20:45
Başkan Tugay’dan Öğretmenlere Özel Mektup

Yazdığı mektupta Ulu Önder Atatürk’ün sözlerini vurgulayan Tugay, aynı anlayış ve idealle daima öğretmenlerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Tugay tarafından yazılan kutlama mektubu hafta içinde ilçe çapında bulunan anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, liseler ve özel eğitim kurumlarına ulaştırılacak. Mektup, okullarda görevli olan toplamda 3200 öğretmen ve eğitmene bir bir teslim edilecek.

Başkan Dr. Cemil Tugay tarafından kaleme alınan mektupta öğretmenlerin sadece bireysel ve toplumsal yapıyı değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve dünyanın geleceğini de belirleyen kuşakların yetiştirilmesinde önemli rol oynadıklarını belirtti ve Atatürk’ün, “Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyet’in fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır” sözünü hatırlatarak somutlaşmış olan bu ideal ile ülkenin aydınlanma yürüyüşünde iz bırakmış olan öğretmenleri saygı, rahmet ve minnet ile andığını söyledi.

Yorumlar (0)
açık
banner202