Başkan Sengel’den Öğrencilere Altın Öğütler

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 2019 - 2020 akademik yılı açılış töreni yapıldı.

BELEDİYE 25.09.2019, 15:40
Başkan Sengel’den Öğrencilere Altın Öğütler

Törene kent protokolü ve öğrenciler katılımda bulundu. Törende Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, üniversite hayatlarına başlayan gençlere hitap etti ve bu kenti özümsemelerini ve bu kent ile beraber kendilerine de katkı sunmalarını söyledi.

Kenti ve Doğal Güzelliklerini Tanıyın

Başkan Sengel, üniversite eğitiminin belli bir alanda meslek kazanmanın ilerisinde bir süreç olduğunu ifade etti ve öğrencilerden evvela bu kentin tarihini öğrenmelerini istedi. Efes Selçuk’ta Türkiye’nin mozaiğinin yaşadığını ve öğrencilere bu mozaiği tanımalarını öğütleyen Başkan Sengel, bununla beraber buraların tüm doğal güzelliklerini bilmelerini, kendilerinin öğrencilerin burada mutlu olması adına Efes Selçuk Belediyesi olarak ellerinden gelen her şeyi Marsbahis yaptıklarını, öğrencilerin de fikirlerini kendileri ile paylaşmalarını söyledi.

Üniversite öğrencilerinin kentte yaşadığı sıkıntıları bildiğini belirten Başkan Sengel, yurt yapımı ile alakalı Efes Selçuk Kaymakamlığı‘yla gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Bize Katkıda Bulunun

Başkan Sengel; üniversite öğrencilerinin buraya sunacağı katkının çok mühim olduğunu bu yüzden de onların fikirlerini çok önemsediklerini, Atatürk’ün geleceği gençlere emanet ettiğin gibi kendilerinin de gençlere emanet olduğunu, eğlenerek öğrenmeyi hedef edinmeleri gerektiğini ve Efes Selçuk’un tüm değerlerinin de keyfini çıkarmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202