Başkan Sengel’den Çalışan Annelere Çok Önemli Hizmet

Kadınların istihdamı ile alakalı çalışmalara devam eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, tarım sektöründe çalışmakta olan kadınların çocuklarının daha güzel bir ortamda vakit geçirebilmeleri için Deppo Efes’in katkılarıyla Masal Evini hizmete aldı.

BELEDİYE 05.11.2019, 16:23
Başkan Sengel’den Çalışan Annelere Çok Önemli Hizmet

Tarım sektörü ile uğraşan kadınların çocukları bundan sonra tarlada, bahçede yanlarında değil güvenli bir ortamda kalacaklar. Başkan Sengel, Deppo Efes Soğuk Hava depolarında çalışmakta olan kadınların buraya gelirlerken çocuklarını beraber getirmek zorunda kaldıklarını, çünkü bazı kadınların çocuklarını güvenle teslim edecekleri bir yakınlarının olmadığını, kendilerinin de Deppo Efes'te bir masal evi açmak istediklerini söyledi.

Deppo Efes’teki Masal Evinde çocuklar, anneleri çalışırken okul öncesi öğretmenleri ile beraber sosyal etkinliklere ve değişik aktivitelere katılabilecekler. Deppo Efes’in yanında  tarım sektöründe çalışmakta olan kadınlar da Masal Evi’nden ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek.

Deppo Efes içinde faaliyet göstermekte olan Masal Evi’ni ziyarette bulunan Başkan Sengel, Tarım sektöründe çalışmakta olan annelerin hayatlarını kolaylaştırmak amacı ile Deppo Efes’in içinde Masal Evi ismini verdikleri bir oda düzenlediklerini, Deppo Efes’te çalışmakta olan kadınları ve mevsime göre mandalina veya değişik meyveler toplamaya giden kadınlar çalıştıkları süre içinde çocuklarını Masal Evi’ne rahat bir şekilde bırakabileceklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202