Başkan Sengel, çocuklar için köprü olmaya devam ediyor

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel son olarak kentin farklı noktalarına yerleştirilen LÖSEV bağış kumbaralarıyla Efes Selçuklularla lösemili çocuklar arasında köprü kurmanın kendilerine mutluluk verdiğini belirtti.

Başkan Sengel, çocuklar için köprü olmaya devam ediyor

Selçuk'ta fark yaratan bir kampanya daha yapıldı. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal sorumluluk projelerini ön planda tutmaya devam ediyor. Bu çerçevede  kentin farklı noktalrında LÖSEV'in  "Bana Gülmeyi Bağışla" yazan kumbaralarını yerleştirdiler.


Kentin farklı noktalarına yerleştirilen bağış kumbaralarının sayesinde Lösemili çocuklara  destek sağlanacak. LÖSEV İzmir Şubesi İl Koordinatörü Gökçe Demirtaş ve Alie Komitesi Başkanı Emine Bulut, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'i Belediye'deki makamında ziyaret ettiler. Demirtaş ve Bulut duyarlılığından dolayı Sengel'e teşekkür etti.


Baskan sengel özel günlerde LSV dükkanından seçilen hediyelerin protol üyelerine göndeilerek lösemili çocuklara bu sayede destek olunmasına vurgu yaptı.


Bu duyarlılığını 6-8 eylül tarihrleinde düzenlenen Efest kapsamında Onbahis da yer alan Cem Adrian Konserinde gösterdi.  Efes Selçuk Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı arasında yapılan işbirliğiyle müzikseverler eğitim için çalışan ve üreten vakfa yapılan bağışlarla Cem Adrianı dinleme fırsatı edindiler.


Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel kentin farklı noktalarına yerleştirilen Lösev bağış kumralarıyla lösemili çocuklar arasında köprü kurmanın kendilerine mutluluk verdiğini belirterek; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana attığımız adımlarda her zaman çocuklarımızı, eğitimi, dolayısıyla geleceğimizi düşündük. Tebrik çiçeği göndermek isteyenler eğitime destek versin istedik. Özel günlerde hediyelerimizi LSV Dükkan’dan seçtik, bunu bir gelenek haline getirerek sürdüreceğiz. Çünkü hepimiz için bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli bir hediye olmadığı kanaatindeyiz.   Cem Adrian ile Efest’te eğitime destek olduk. Şimdi de kentimizin odak noktalarına LÖSEV Bağış Kumbaralarını yerleştirdik. Artık lösemili çocuklarımızla aramızda bir köprü var. Ve tüm bunlar bizi çok mutlu ediyor” dedi.


 

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202