Başkan Selvitopu’ndan Muhtarlara Övgü

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Muhtarlar Günü çerçevesinde ilçede bulunan mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi.

BELEDİYE 18.10.2019, 14:27 18.10.2019, 15:04
Başkan Selvitopu’ndan Muhtarlara Övgü

Karabağlar’da ikamet eden 500 bin kişiye en iyi hizmeti sunmak amacı ile muhtarlar ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Selvitopu, muhtarların ilçenin nabzını en iyi şekilde tutan ve dinamiklerini çok iyi bilen sahabet insanlar olduğunu, ilçenin şimdilerde gelişme sürecine girdiğini ve iyi bir yolda ilerlediğini, eşit hizmet alan, modern bir Karabağlar’ın herkesin eseri olacağını dile getirdi.

Karabağlar Belediyesi’ne ait olan Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’nde yapılan kahvaltıya ilçede bulunan 58 mahalle muhtarının hemen hemen tamamı katılımda bulundu. Başkan Muhittin Selvitopu konuşmasına Muhtarlar Günü kutlaması ile Başkan Selvitopu, şimdilerde Karabağlar’da bulunan bazı mahallelerin, 15, 20 ve 30 binlik nüfusları ile Türkiye’deki çoğu ilçeden bile daha büyük olduğunu, bu sebeple yapılan görevin çok önemli olduğunu, kendilerinin tüm sokakları görmeleri, nabzını tutmaları gerektiğini dile getirdi.

Geçen 5 senede muhtarlar ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Selvitopu, Muhtarlarla adeta 2. bir meclis oluşturduklarını, bazı dönemlerde buluşup problemleri  konuştuklarını ve çözümler aradıklarını, bu anlayışın bu şekilde süreceğini, herkese eşit mesafede olacaklarını ve tüm muhtarlara katkılarından ötürü teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202