Başkan Selvitopu: Boynumuzun Borcudur

Karabağlar Belediyesi’nce İzmir Büyükşehir Belediyesi katkıları ile yaptırılmış olan yurt, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da katılımı ile açıldı.

BELEDİYE 22.11.2019, 10:51
Başkan Selvitopu: Boynumuzun Borcudur

Törende yurtta kalmakta olan öğrencileri sahneye çağıran ve onlar ile beraber kurdele kesen Kılıçdaroğlu, bu yurtta kalmakta olan kızların anne ve babalarının üzülmemesi gerektiğini, ve onlara sahip çıktıklarını ifade etti.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise bireylere değil topluma hizmet ilkesi ile çalışmayı sürdüreceklerini, sosyal belediyeciliğe değer verdiklerini, yurt binasının da, bu bakış açısı ile hayata geçirdikleri projelerden biri olduğunu dile getirerek derman belediyeciliğinin tüm Karabağlar’a yayılmasının boyunlarının borcu olduğunu belirtti. Törende hazır bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, 5 yıldızlı standarda sahip bu yurdun ilçe için çok mühim bir kazanım olduğunu dile getirdi.

Törenden önce CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve diğer katılımcılar beraber yurt binasını gezip bilgi aldılar. Bir süre kız öğrenciler ile de sohbette bulunan Kılıçdaroğlu, onlar ile fotoğrafı da çektirdi.

Ziyaret esnasında Kılıçdaroğlu’na, CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve ilçe yöneticilerince Adalet Yürüyüşü’ndeki simge fotoğrafı ile meydana getirilmiş tablo hediye edildi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202