Başkan Sandal’dan Gençlere Altın Öğütler

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Belediye’ye ait olan yerlerde görevli öğretmen, eğitmen ve Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdu'ndaki öğrenciler ile buluştu.

BELEDİYE 26.11.2019, 12:29
Başkan Sandal’dan Gençlere Altın Öğütler

Öğretmenlere, toplumdaki barışın sağlanabilmesi, yeni nesillerin güzel bir şekilde yetiştirilebilmesi için büyük görevlerin düştüğünü dile getiren Başkan Sandal,  öğrencilerin de iyi insan olabilmeleri ve kendilerini iyi yetiştirmeleri ile alakalı tavsiyeler verdi.

Öğretmenler Günü’nü kutlamış olan kız öğrencilere teşekkürlerini sunan ve tavsiyeler veren Başkan Sandal, öğrencilere üniversiteye bağlı kalmamaları ve kendilerini yetiştirmeleri gerektiğini, onların aydınlık yarınların en büyük teminatları olduğunu, düşünme yöntemlerini doğru tespit etmeleri gerektiğini, durumlara nasıl bakacaklarının, ne şekilde analiz edeceklerinin, nasıl sonuçlandıracaklarının, her şeyden daha önemli olduğunu, çevreye, topluma faydalı olabilmek için öncelikle gerçekten tüm önyargılardan kurtulmak gerektiğini ve yaşamın tüm alanlarında nasıl yol alınacağı ile alakalı doğru bir yöntemin belirlenmesi gerektiğin dile getirdi.

Başkan Sandal, öğretmenlerin başka hiçbir meslekte olmayan bir vasfa sahip olduklarını, kendilerinin yaptıkları şeyi iş olarak tanımlamadıklarını. hep okula gidip, okuldan geldiklerini, toplumsal barıştan ve hoşgörüden söz ediyorlarsa, bunun; öğretmenlerin elinde yeniden filizleneceğini, çocukların etnik, dini, siyasi farklılıklarını gözetmeden ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve öğretmenlere çok büyük görevlerin düştüğünü ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202