Başkan Sandal’dan Bayraklılara Müjde

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal katılmış olduğu Radyo Trafik İzmir’de önemli açıklamalar yaptı.

BELEDİYE 04.11.2019, 17:18 04.11.2019, 17:23
Başkan Sandal’dan Bayraklılara Müjde

Başkanlık koltuğuna oturmuş olduğu andan beri Bayraklı için yapmış olduklarını anlatan Sandal, hayata geçirilecek olan projelerini anlattı. Başkan Sandal, trafik sorununu kentsel dönüşüm ile aşacaklarını dile getiren Başkan Sandal, şov değil iş yapmak lazım diyerek Bayraklı halkına bir de müjde verdi.

“Başkanlar Trafik’te” programında bu hafta Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal konuktu. Esra Balkanlı’nın sorularına cevap veren Başkan Sandal, öncelikle geride kalan 7 ayın değerlendirmesini yaptı. kenti tanıdıklarını ve sorunlarını bildiklerini belirten Sandal, çözümler ile alakalı gerekli tedbirlerin alındığını, Bayraklı Belediyesi’nin üzerlerine düşeni yaptığını ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle beraber koordineli olarak çalıştıklarını belirtti.

Makam araçları ile beraber kapıların kilitli olması gibi pek çok negatif şeyi sonlandırdığını belirten Serdar Sandal, makam araçlarını kaldırıp tasarruf yaptıklarını ve Belediye olarak aylık 3 milyon TL tasarruf yaptıklarını dile getirdi.

Bayraklı’da 2 bin civarında öğrencinin kırtasiye ihtiyaçlarını çözdüklerini belirten Başkan Sandal, yakında kıyafet yardımlarının da olacağını, gelecek seneden itibaren bunun sistematik bir hale getirileceğini ifade etti.

Bugüne kadar 150 bin tondan fazla asfalt döküldüğünü belirten Başkan Sandal, yıl bitimine dek bunun 200-250 bin ton olacağını, ilçenin içinden geçmekte olan kanalları ve dereleri genişleterek, çevresine sosyal donatı alanların yapacaklarını söyledi.

O Koku Gidiyor

Başkanlar Trafikte” programında Bayraklılı vatandaşlara bir de müjde veren Serdar Sandal, İZSU bir problemi çözdüğünü, Laka Deresi bölgesinde bulunan arıtma tesisi bölgesinde Bayraklı’nın merkezinde ciddi bir koku probleminin olduğunu, kolektörlerin değiştirildiğini ve yaklaşık 10 gün içinde hizmete gireceğini, böylece o kokudan komple kurtulacağını, ciddi bir yatırımı yaptıkları için İZSU’ya teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner202