Başkan Sandal Sözünü Tuttu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve öğrenciler ile beraber Kuyumcu Abdullah Altınçubuk İlkokulu'nda bahçe düzenlemesi yaparak ağaç dikti.

BELEDİYE 12.11.2019, 10:26
Başkan Sandal Sözünü Tuttu

Mahalle ziyaretleri çerçevesinde evvelki haftalarda okul yönetimine söz vermiş olan Başkan Sandal, verdiği sözü yerine getirdi.

Okul Müdürü Gülşah Çöker, öğretmen ve öğrencilerce okul bahçesinde karşılanmış olan Başkan Sandal, evvelki süreçte yıkılıp, tekrardan okulun bahçesinde yapılmış olan çalışmalara destek verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin alanı yeşillendirdiği alanda, bahçeye ağaçlar dikildi. Güvenlik çitleri çekildi ve hobi bahçeleri meydana getirildi. Başkan Sandal da öğrenciler ile beraber pek çok faaliyette bulundu. Tamamıyla boş olan bahçe çalışmanın ardından yemyeşil bir hale geldi ve öğrencilerin kullanımına bırakıldı.

Eğitim bölgelerinin bakımlarını, onarımlarını ve tadilatlarını ihtiyaçlar ve olanaklar çerçevesine yapmayı sürdüreceklerini dile getiren Başkan Serdar Sandal, Soğukkuyu Mahallesi ziyaretinde Kuyumcu Abdullah Altınçubuk İlkokuluna da geldiğini ve bahçe düzenlemesi için bir söz verdiğini, bugün de bu sözü yerine getirdiğini, ihtiyacı olan okullara olanaklar dahilinde desteklerinin süreceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202