Başkan Sandal Mahalle Gezilerinde

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mahalle gezilerinin ikinci turuna başladı. Osmangazi, Tepekule ve Çay Mahallerine gezdi.

BELEDİYE 25.09.2019, 10:53 25.09.2019, 10:57
Başkan Sandal Mahalle Gezilerinde



 

Başkan Saldal’ın ikinci günündeki ilk durağı Osmangazi Mahallesi oldu. Muhtar Erol Güdücü; halı saha, kreş ve imar planlarına yönelik taleplerini iletti. Başkan Sandal, “24 mahalleye açacağımız kreşlerimizle hem sizin kreş talebinizi yerine getireceğiz hem de annelerin sosyal hayata katılmalarını sağlayacağız" dedi.


Tepekule Mahalle Muhtarı Songül Tuğcu da, kullanılmayan basketbol sahalarının değerlendirilmesini, park malzemeleri ve oyun grupları ile kent mobilyalarının yenilenmesini istedi. Başkan Sandal’da kullanılmayan basketbol sahalarından Youwin birisini yenileyeceklerini diğerini ise vatandaşların kullanımı için sosyal tesise dönüştüreceklerini ifade etti.

Sandal; " 6 ayda bir bu ziyaretleri yapacağız ve söz verdiğimiz işlerin yapılıp, yapılmadığına bakacağız. Eksikler var mı ona da bakacağız. Varsa, onların da bir an önce çözüme kavuşturulmasını sağlayacağız" diye konuştu.


Günün son durağı ise Çay Mahallesiydi. Başkan Sandal, Muhtar Sabri Yılmaz'ın pazar yeri yakınına mescit taleplerinin giderilmesi için talimat verdi. 

Sandal, "Artık bu gezileri 6 ayda bir rutin olarak yapacağız. İlçemizin tüm sıkıntılarını zamanla çözeceğiz. Tribüne değil, işe oynuyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202