Başkan Sandal: Emeğe Sahip Çıktık

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçiler ile mesai saatinden önce kahvaltıda buluştu.

BELEDİYE 14.10.2019, 11:17
Başkan Sandal: Emeğe Sahip Çıktık

İşçilerin haklarını her daim koruyacaklarını ama çalışanların da görevlerini hakkıyla yapmaları gerektiğini ifade eden Başkan Sandal, Bayraklı’nın artık ahlak ve kimliği ile anılan bir belediye olacağını belirtti.

Belediyenin masraflarında gittikçe bir artışın yaşandığını ama gelirlerinde aynı oranda artışın olmadığını dile getiren Başkan Sandal, 20 yaşından beri siyasetin içinde olduğunu, her zaman işçinin, köylünün ve emekçinin yanında olduğunu, şimdiye dek yaptıkları uygulamaların tümünün işçiler, çalışanlar ve kent için olduğunu, Belediyeden yapılmış olan kesintilerin, çalışanlara yansıtılmaması için tasarruf tedbirlerinin bile alındığını ve bu tasarruflar sayesinde kimsenin maaşının gecikmediğini ve bu arada borçların da ödendiğini dile getirdi.

Başkan Sandal, Venüsbet belediyenin olanaklarını kendisi için kullananların önüne geçtiklerini ifade ederek kimseyi işinden etmediklerini ve emeğe sahip çıktıklarını söyledi.

Ayrımcılık yapmayız

İşini hakkıyla yapan herkese eşit davrandıklarını belirten Başkan Sandal, emekçi arkadaşların alnının terinin hakkını vermenin, kendilerinin boynunun borcu olduğunu, üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını ve el birliği ile kentin tüm sorunlarının çözeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202