Başkan Sandal: Çocuklar Önceliğimizdir

Bayraklı Belediyesi, 'Dünya Çocuk Hakları Günü' münasebeti ile yapılan söyleşide İzmir Barosu Başkanı Özkan Yücel'i misafir etti.

BELEDİYE 21.11.2019, 10:25
Başkan Sandal: Çocuklar Önceliğimizdir

Çocuklara hakları ile alakalı bilgilerin verildiği etkinlikte dünyaya örnek olacak bir yer oluşturmak istediklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çocukların gözlerinin nuru olduğunu, bu tip etkinliklere devam edeceklerini, kendilerine düşenin çocukların haklarını korumak ve saygı duymak olduğunu belirtti.

Bayraklı Belediyesi Osmangazi Konferans Salonu'nda yapılan söyleşiye ilgi büyüktü. Çocuklara hazırlanmış olan programda miniklerle evvela hayal ettikleri şeyler resmedildi.

Başkan Sandal, kendilerine düşenin çocukların haklarına saygı göstermek ve korumak olduğunu, kendilerinin Bayraklı'yı 'Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti' yapmak istediklerini, İzmir iline, Türkiye'ye ve dünyaya örnek olacak bir kent oluşturmayı amaçladıklarını, bu kentin çocuklar ile anılmasını istediklerini, planladıkları Bayraklı'yı,baştan sona kadar yenileyeceklerini belirtti.

Ayrıca etkinlikten önce çocuklarca çizilmiş olan resimlerin gerçekte ne anlatmak istedikleri velilerine Uzman Psikolog Merve Yağcı tarafından açıklandı.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202