Başkan Oğuz, Muhtarlar ile Buluştu

Urla’nın Belediye Başkanı olan Burak Oğuz, ilçe muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

BELEDİYE 11.10.2019, 14:40 11.10.2019, 15:05
Başkan Oğuz, Muhtarlar ile Buluştu

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarları ile buluştu. Başkan Burak Oğuz, muhtarların mahalleleriyle alakalı taleplerini dinledi ve “Hep birlikte Urlamız için çalışacağız” mesajını verdi.

Karşılıklı Teşekkürlerini İlettiler

Belediye Başkan Betorder Yardımcıları Emine Sağlam Baş, Yücel Işık ve Erhan Kıpkıp’ın da katılım gösterdiği toplantıda konuşma yapan Başkan Oğuz, “Biz muhtarlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Bugüne dek hep beraberdik, birlikteliğimiz bundan sonra da sürecek. Bizim mahallelerimizdeki gözümüz ve kulağımız: muhtarlarımız. Sizlere katılım ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Urlamız ve hemşerilerimiz için hep beraber çalışacağız. Mahallelilerinizin her isteğini bize iletin. Bizler bu taleplerin üzerinde çalışacağız” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Burak Oğuz’a ilgisi ve Urla için yaptığı çalışmaları için teşekkürlerini ileten mahalle muhtarları, “Bizler Başkanımızdan ne istediysek elinden geldiği ölçüde Başkanımız yapmaya çalıştı. Bizler de onunla daima uyum içinde çalıştık. Bundan sonraki süreçte de hep beraber uyum içinde çalışmaya elbette devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202