Başkan Koştu’dan Vali Köşger’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Koştu’dan Vali Köşger’e hayırlı olsun ziyareti Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, bir süre önce İzmir’e atanan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BELEDİYE 20.07.2020, 21:49 Ecem Atabay
Başkan Koştu’dan Vali Köşger’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziyaret, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti İl Bşk. Yard. Furkan Katmerci, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ziyarette Vali Yavuz Selim Köşger’e yeni görevinde hayırlı olsun dilekleri iletildi.

BAŞKAN KOŞTU, “İLK İNCELEME GEZİSİNİ BERGAMA’YA YAPAN VALİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

İzmir’e vali olarak atanmasının ardından geniş ölçekli ilk inceleme gezisini Bergama’ya yapan Yavuz Selim Köşger’in bu ziyaretinden Bergama olarak çok mutlu olduklarını dile getiren Başkan Koştu, “Sayın Valimizi tarihi kentimiz Bergama’da ağırlamaktan ve her bir projemiz için kendilerine yerinde brifing vermekten dolayı çok mutlu olduk. İzmir Valiliğimiz ile koordineli yapacağımız başta Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi olmak üzere birçok restorasyon projemiz ile ilçemizdeki istihdam sorununu ortadan kaldıracak olan Batı Anadolu Serbest Bölgesi ve diğer projelerimiz ile ilgili yerinde incelemeler yapan Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger’e bu vesile ile bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202