Başkan Koştu Vatandaşla Buluştu

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Yenikent Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu.

BELEDİYE 28.11.2019, 13:32
Başkan Koştu Vatandaşla Buluştu

Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ile alakalı bilgilendirme yapan Başkan Koştu, vatandaşların istek ve önerilerine kulak verdi.

Yenikent Mahallesi’nde Pazarcı esnafı ve vatandaşların ellerini sıkıp onların hal ve hatırlarını soran Başkan Koştu, pazarın açılışı sırasında gelenekselleşen dualı alış-veriş açılışında bulundu. Pazarcı esnafıyla ve vatandaşlar ile beraber hayırlı ve bereketli bir alış-veriş olması için hoparlörden yapılmış olan duaya ‘Amin’ dendi.Azgın sohbet kadınları ile sanal seks için arayın hemen 7/24 günlük görüşün.

Semt pazarında alış-veriş başladıktan sonra Belediye Başkanı Hakan Koştu, istek ve öneriler dinlemek için vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleştirilen halk toplantısında Belediyenin Temizlik, Park ve Bahçeler, Fen İşleri gibi önemli birimleri de da hazır bulundular. Birimler vatandaşlardan gelen öneri ve istekleri not alıp vatandaşa bilgi verdiler.

Toplantıdan sonra beraberinde bulunanlarla Yenikent Ortaokulu’na giden Başkan Koştu, burada öğrencilere kalem armağan etti. Ardından öğretmenler ile buluşan Başkan Koştu, okul için dillendirilen önerilere kulak verdi. İlk kez bir Belediye Başkanı’nca okulda ziyaret edildiklerini ifade eden öğretmenler, memnun olduklarını söylediler. Sözlerine öğretmenler günü kutlaması ile başlayan Belediye Başkanı Koştu, geleceğin teminatı çocukları eğitim ve öğretimleri için belediye olarak ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202