Başkan Koştu, “Büyükşehir Meclisimizi Bergama’da misafir etmekten dolayı mutluyuz”

Üç bin yıllık tarihi geçmişi ile dinlerin, bilimin ve medeniyetlerin merkezi olan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Bergama’da Asklepion Antik Tiyatro’da gerçekleştirilecek olan Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesi Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, incelemelerde bulundu.

BELEDİYE 12.08.2020, 18:07 Ecem Atabay
Başkan Koştu, “Büyükşehir Meclisimizi Bergama’da misafir etmekten dolayı mutluyuz”

Dünya'nın ilk sağlık yurtlarından birisi olan Asklepion'da bugün yapılacak olan İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesi Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar ve Cüneyt Umutlu ile birlikte incelemelerde bulundu.

Tarih boyunca birçok kültürel ve sanatsal etkinliğin yapıldığı Asklepion Antik Tiyatro bu kez Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı 2.nci birleşimine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

BAŞKAN KOŞTU; “BÜYÜKŞEHİR MECLİSİMİZİ BERGAMA’DA MİSAFİR ETMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’na ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Başkan Hakan Koştu, “Meclis Toplantımız geçmişten günümüze tarihi kentimizin en gözde mekanlarından birisi olan ve Dünya’nın bilinen ilk sağlık yurtlarından birisi olan Asklepion’da gerçekleşecek. Meclis Toplantımızın Bergamamamız için de hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202