Başkan Kılıç’tan Öz Kaynak Hamlesi

İlçenin çevre sorunları ile alakalı çalışmalara devam eden Buca Belediyesi, katı atık toplama ve ayrıştırmada çalışmalarını hızlandırdı.

BELEDİYE 09.11.2019, 09:32
Başkan Kılıç’tan Öz Kaynak Hamlesi

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, mevcut sözleşmeden sonra katı atık toplama işleminin belediyenin öz kaynakları ile yapılacağını ifade etti.

Düzenli bir çevre oluşturmak için çalışmalarına hız veren Buca Belediyesi, ilçe çapında katı atık toplama ve ayrıştırma çalışmalarına hız verdi.

Buca Belediyesi’nin yeni ve güçlenmiş olan ekibi ile Başkan Av. Erhan Kılıç, katı atık toplama çalışmalarının fazlalaştırıldığını ifade etti.

Başkan Kılıç, ellerindeki kaynakları en doğru ve etkili bir biçimde kullanıp, böylesine büyük bir ilçede imkansızı başardıklarını, gelecek dönemde yeni ve ayrıştırmak için uygun çöp konteynerleri ile bu rakamın daha da arttırılacağının amaçlandığını belirtti.

Belediyenin önceki dönem yönetimince yapılmış olan katı atık toplama ve ayrıştırma sözleşmenin sürdüğünü vurgulayan Başkan Kılıç, sözleşme bitince katı atık toplama ve ayrıştırma işlemlerinin Belediyenin kendi öz kaynaklar ile yapılacağını, gerçekleştirdikleri bütün hamleler ile Buca’da temizlik sorununun halledildiğini, ve temizlik gündeminin kalıcı bir şekilde sonlandırılacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202