Başkan Kılıç'tan Bucalılara Çağrı

İlçe sokaklarındaki sorunları yerinde tespit eden Bayraklı Belediye Başkanı Erhan Kılıç, mahalle ziyaretlerine devam etti.

BELEDİYE 11.10.2019, 11:15 11.10.2019, 11:15
Başkan Kılıç'tan Bucalılara Çağrı

Buca’da sokakları bir bir dolaşarak problemleri yerinde gözlemleyen Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yenilenmesi yeni tamamlanan Nazım Hikmet Parkı’nın harap edildiğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Parktaki gençler ile sohbet eden Başkan Erhan Kılıç, gençlerden parka sahip çıkmalarını istedi.

İlçe sokaklarında icraat müdürleri ile beraber dolaşan Başkan Kılıç, bir kez daha 47 mahallenin problemlerini çözmek için sahaya indiklerini belirtti.

Yenigün Mahallesi’nde yenlenen yerüstü çöp konteynerlerinin kapaklarının tamamının söküldüğünü gören Başkan Kılıç, kapakların kimliği belli olmayan kişilerce sökülüp hurda fiyatına satıldığı bilgisini edindi. Nazım Hikmet’in isminin verildiği parkı ziyaret eden Kılıç, duvarlardan heykellere, tartan zeminden oyuncaklara bütün ekipmanın zarara uğradığını gördü. Yenileme projesi kısa bir zaman önce yapılan park için müdürlüklere hasarın giderilmesi adına talimat veren Kılıç, Vandalizm’e isyan etti.

Başkan’dan Duyarlılık Çağrısı

Mahalle vatandaşını çevreye sahip çıkmaları ve çevreyi korumaları konusunda uyaran Başkan Kılıç, “Bu caddeler, sokaklar, parklar hepimizin. Harcanan paralar her birimizin cebinden çıkan paralar. Sınırlı kaynaklar ile sınırsız hizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz ama düzelttiğimiz her şey kısa sürede eski halini alıyor. Bu alanları yenilemek yetmez; aynı zamanda sahip çıkmamız lazım. En iyi temizlik, Klasbahis kirletmemektir. Vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını istiyorum” dedi.

Yorumlar (1)
. 5 yıl önce
bayraklı başkanı degil buca
14°
parçalı bulutlu
banner202