Başkan Kılıç: Sahaya İndik

Trafik probleminin çok yoğun bir şekilde hisseden ilçelerden olan Buca’nın Belediye Başkanı Erhan Kılıç Radyo Trafik İzmir’in konuğuydu.

BELEDİYE 22.10.2019, 09:26
Başkan Kılıç: Sahaya İndik

Başkan Kılıç, Radyo Trafik İzmir’de “ Başkanlar Trafik’te” programı kapsamında yayın sorumlusu Esra Balkanlı’nın sorularına cevap verdi. Programda Kılıç hem İzmir trafiği hakkında konuştu hem de projelerinden bahsetti.

7 ay gibi bir süredir başkanlık koltuğunda olduğunu ifade eden Erhan Kılıç göreve stratejik bir planlama ile başladıklarını ifade etti. Artık sahada olduklarını dile getiren Kılıç, muhtarlarla görüşüp onların istek ve önerileri ile projelerine yön verdiklerini, 2020 senesi ile beraber projelerin tek tek hayata geçirileceğini dile getirdi.

Buca’daki en büyük sorunlardan bir tanesinin de trafik olduğunu söyleyen Buca Belediye Başkanı Kılıç, Buca ilçesinde resmi nüfustan 1.5 kat daha fazla insanın yaşadığını, gayri resmi rakamların bunun 800 bin kişi olduğunu gösterdiğini, bu problemle başa çıkmanın kolay olmadığını, İller Bankasından gelen gelirlerin epey düştüğünü, trafik sorunun tam olarak çözülemese de Buca yollarının az da olsa rahatlaması için çabaladıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
açık
banner202