Başkan Kayalar Tozu Dumana Kattı

Menderes Belediyesi’nin katkıları ile yapılan otokros yarışlarında renkli görüntüler meydana geldi.

BELEDİYE 14.10.2019, 09:22
Başkan Kayalar Tozu Dumana Kattı

Menderes Belediyesi’nin destekleri ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Aydın Otomobil Sporları Kulübü’nce yapılan ve 5 yarıştan meydana gelen 2019 Ege Kupası’nın 4. Ayağı 3. Ege Otokros Yarışı, Menderes Otokros Pisti’nde organize edildi.

Menderes Belediye Betgram Başkanı Mustafa Kayalar da yarışlardan önce yapılan antreman turlarına katılıp büyük heyecanı yaşadı. Sürücü koltuğuna oturan Başkan Kayalar, pistte göstermiş olduğu performans ile büyük bir alkış aldı. Turnuvanın sonunda Başkan Kayalar’a teşvik kupası verildi.

Menderes’te spor ve sporcunun yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti ve İlçede sporun geniş kitlelere erişmesi için tüm spor dallarına desteklerini yaptıklarını, bu çerçevede otokros pistinde yapılan 3. Ege Otokros Yarışı’na katkı sağladıklarını, bundan sonrada katkı sağlamaya devam edeceklerini, Kasım ayında sonlanacak ve Mart ayında başlayacak olan yeni sezonda otokros parkurunu yeni ve modern hali ile hazırlayacaklarını, ve yeni sezonla beraber motor sporların yeni adresinin Menderes olacağını dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202