Başkan Kayalar Kooperatifçilere Söz Verdi

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ilçenin faaliyetteki kooperatiflerinin temsilcileri ile buluştu ve onları desteklemek için söz verdi.

BELEDİYE 02.10.2019, 10:55
Başkan Kayalar Kooperatifçilere Söz Verdi

Başkan Mustafa Kayalar “Ortak Akıl” toplantıları çerçevesinde Menderes’te faaliyetteki on iki tarım kooperatifinin temsilcisi ile buluştu. Kooperatifçilerin problemlerinin ve isteklerinin görüşüldüğü toplantıda gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.

Toplantı ile alakalı açıklama yapan Başkan Mustafa Kayalar, Menderes Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ile alakalı alacakları kararlarda konunun paydaşları ile görüşüp onların fikirlerini ve önerilerini aldıklarını, onların istekleri ile çalışmaları hayata geçirdiklerini, Sekabet ortak akıl toplantıları ile ilçede herkesin sesi olmak için çaba harcadıklarını, bu çerçevede Menderes’de faaliyetteki kooperatiflerin temsilcileri ile buluştuklarını ve yaptıkları toplantıda neler yapabileceğinin görüşüldüğünü dile getirdi.

Kadınlara Pozitif Ayrımcılık

Kooperatifçiliğin çok önemli olduğunu belirten Başkan Kayalar, kooperatifin etkili olması ile  Menderes’te üreticinin kalkınacağını, çiftçinin ekmeğinin büyüyeceğini, bu çerçevede Menderes Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, kuracakları üretici pazarıyla üreticiyle tüketiciyi aracısız buluşturacaklarını ve kadın kooperatifçiliğini de destekleyerek kadınlara pozitif ayrımcılık yapacaklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202