Başkan Kayalar 44 Muhtarla Buluştu

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Muhtarlar Günü münasebeti ile ilçede görevli olan muhtarlar için yemek organize etti.

BELEDİYE 21.10.2019, 09:45
Başkan Kayalar 44 Muhtarla Buluştu

Muhtarlar Günü çerçevesinde Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçedeki 44 mahalle muhtarıyla kahvaltıda buluştu. Meclis üyeleri ve belediye birim müdürlerinin de katılmış olduğu buluşmada Başkan Kayalar, birlik ve beraberlik içinde Menderes için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Buluşmada hitap eden Başkan Mustafa Kayalar, yerel yönetimlerdeki en büyük gücün muhtarlar olduğunu, bu görevin demokrasinin temel taşlarından birisi olduğunu, böylesine mühim bir görevi üstlenmiş olan muhtarların gününü kutladığını, Menderes’e hizmet etme ile alakalı muhtarlar ile bir ve beraber çalışıp ilçenin bütün mahallelerinin problemlerine çözüm olmaya, vatandaşların istek, ve önerilerini yerine getirmeyi sürdüreceklerini, onlar ile el ele verip dayanışma içinde olacaklarını, tam uyum içinde hizmet üretmeye devam edeceklerini, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin sunulması için aşk ile yaptıkları hizmetlere yol arkadaşları muhtarlarla beraber devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202