Başkan İduğ Müjdeyi Verdi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü çocuklarla kutladı.

BELEDİYE 06.10.2019, 13:13 06.10.2019, 13:14
Başkan İduğ Müjdeyi Verdi

Pınarbaşı’nda bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giden İduğ, çocuklarla ve hayvanseverler ile buluştu. İduğ, Bornova’da candostlarına modern tesislerde hizmet vereceklerinin de müjdesini verdi.

Hayvanseverler ile işbirliği ile çalışacaklarını da ifade eden Başkan Mustafa İduğ, yeni bir Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapılacağını, projesinin çizildiğini, yapımına başlanacağını fakat her şeyin eksiksiz olması amacı ile herkesin görüş ve desteğine ihtiyaçlarının olduğunu, ileriki günlerde bu amaç ile bir defa daha buluşacaklarını ve bu süreçte şimdiye kadar hizmet verdikleri alanı da daha İmajbet modern bir biçime getireceklerini belirtti.

Başkana Güveniyoruz

Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı İzmir Temsilcisi Avukat Senem Demirel Acar’sa Haytap olarak Başkan İduğ’a barınak olarak yeni bir projenin sunulduğunu anımsatarak, kendilerinin isteklerini hiç geri çevirmediğini, kendisine çok teşekkür ettiklerini ve yeni barınağın en kısa zamanda yapılacağını düşündüklerini belirtti.

Hayvanseverlere kediler ve köpekler için mama dağıtılan etkinlikte. Öğrenciler, okullarında bakmak için 2 yavru köpek sahiplendiler ve isimlerini karam ve kömür koydular.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202