Başkan Eriş: "Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık"

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, alışverişlerin yerel esnaftan yapılması için Ödemişlilere çağrıda bulundu.

BELEDİYE 28.09.2020, 09:13 Ecem Atabay
Başkan Eriş: "Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık"

Başkan Eriş, "Haydi Ödemiş, alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık" dedi. Kentin caddelerine ve meydanlarına Ödemiş Belediyesi ekiplerince "Esnafına sahip çık" pankartları asıldı. 

"Kara gün dostu esnafımız için ses verme zamanı"

Pandemi koşulları ve ekonomik sıkıntılarla birlikte esnafların da zor günler yaşadığını hatırlatan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, "Cebinizde nakit olmadığında hesaba yazdırdığınız, yeri geldiğinde evinizin anahtarını, çocuğunuzu emanet ettiğiniz kara gün dostu esnafımız için ses verme zamanı. 

Mahallelerimizin güler yüzlü bakkalının, kasabının, manavının, kırtasiyecisinin, tuhafiyesinin, konfeksiyoncusunun, yaz-kış gün doğarken pazar yerine koşup tezgahını açan pazarcısının yanında olmak zorundayız.

"Büyük marketlerden alışveriş yaparsınız ama cenazenize, düğününüze mahallenizin esnafı gelir"

Çünkü sebze-meyvenin en güzeli pazardan ve manavdan, et ürünü kasaptan, kırtasiye ürünü kırtasiyeciden, ayakkabı ayakkabıcıdan alınır.

Hep söylediğimiz gibi büyük marketlerden alışveriş yaparsınız ama cenazenize, düğününüze mahallenizin esnafı gelir. Biz de bugün esnafımızın yanında olma adına, sahip çıkma adına bu çağrıyı yapıyoruz: Haydi Ödemiş, alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık" dedi.

Yorumlar (0)
17°
parçalı bulutlu
banner202