Başkan Demirezen: Çocuklar Coşkunuzu, Neşenizi ve Umudunuzu Asla Kaybetmeyin

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, korona virüs tedbirleri nedeniyle tüm ülkemizde olduğu gibi Bayındır’da da evlerden kutlanmaya devam etti.

BELEDİYE 24.04.2020, 14:59
Başkan Demirezen: Çocuklar Coşkunuzu, Neşenizi ve Umudunuzu Asla Kaybetmeyin

Bu kapsamda Bayındır Belediyesi,  yaptığı duyurular ile tüm Bayındırlıları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı onuruna 23 Nisan Perşembe günü saat 21.00’de balkonlarından İstiklal Marşı okumaya devam etmişti.  Çağrıya cevap veren Bayındırlılar belirtilen saatte 23 Nisan coşkusunu hep bir ağızdan İstiklal Marşını okuyarak bir kez daha yaşadı.

İstiklal Marşı’nın ardından Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen Belediye hoparlöründen Bayındırlılara seslendi. Konuşmasına “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’un daveti ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda balkonlarınızdan İstiklal Marşımızı hep bir gönülden okuduğunuz için teşekkür ederim” diyerek başlayan Demirezen şöyle devam etti: “Geleceğimiz ve umudumuz olan kıymetli çocuklar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yılı hepimize kutlu olsun. Sizler, şartlar ne olursa olsun, coşkunuzu, neşenizi ve umudunuzu asla kaybetmeyin. Unutmayın ki siz Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran neslin çocuklarısınız. 100 yıllık meşalenin aydınlığı, huzurun ve geleceğimizin teminatısınız.  Değerli hemşehrilerim, bugün ayrıca 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu da yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Ayımızın öncelikle güzel Bayındırımıza, siz değerli hemşehrilerimize, ülkemize ve tüm İslam Alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Bu duygularla başta çocuklarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. yılını bir kez daha kutluyor, hayırlı ramazanlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 

 

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202