Başkan Çalkaya İsyan Etti

Balçova Belediyesindeki toplantıda yine terörü kınama polemiği vardı. Başkan Çalkaya tartışmaları sert dille eleştirdi.

BELEDİYE 02.10.2019, 07:36
Başkan Çalkaya İsyan Etti

CHP’nin ayrı bir metinle terörü lanetlemesine rağmen  AKP İlçe Başkanlığı’nın yaptığı açıklamada ‘CHP terör örgütünü kınamadı’ ifadesinin bulunması Başkan Fatma Çalkaya’yı sinirlendirdi. Çalkaya bu yapılanın siyasi bir terbiyesizlik olduğunu ifade etti.

Balçova Belediyesi’nde de ilk gündem terörün lanetlenmesi idi. Toplantıda CHP ve AKP sözcüleri tarafından terör örgütlerinin kınandığı metinler okundu. Önergede tüm terör örgütlerinin eli kanlı cinayet şebekeleri oldukları ifade edildi. AKP Gurubu tarafından okunmuş olan bu metnin önerge olarak kabul edilmesi isten ama Balçova Queenbet Belediye Başkanı Fatma Çalkaya bunun yasal olmadığını, belirterek reddetti ve artık hizmetlere odaklanılması gerektiğini, okunan bildiriler ile fikirlerin açıkça belirtildiğini söyledi.

Başkanı Kızdıran Açıklama

Meclis Toplantısından sonra AKP İlçe Başkanlığınca yapılmış olan açıklamaya Başkan Çalkaya’yı isyan etti. Başkan Çalkaya tüm meclis üyelerinin terör örgütünü kınadığını, meclis toplantısına katılmaya bile tenezzül etmeyen AKP ilçe başkanının CHP’yi itham ettiğini ve bu açıklamaları kabul etmediğini, kendilerinin Balçova Halkı için uyum içinde çalıştıklarına inandıklarını fakat iftira ve yalanlar dolu bu açıklamanın bunun tersini gösterdiğini söyledi ve kimsenin Balçova Belediyesi’ne Ulusal Bilinç ve Vatan Sevgisi ile alakalı ders vermeye kalkmaması gerektiğini vurgulayarak CHP’nin her bireyinin terörün karşında olduğunun altını çizdi.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner202