Başkan Batur’dan 23 Nisan’da doğum günü sürprizi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, doğum günü 23 Nisan olan Emrah Ömer Akgül’e sürpriz yaparak hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hem de doğum gününü kutladı.

BELEDİYE 23.04.2020, 15:57
Başkan Batur’dan 23 Nisan’da doğum günü sürprizi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yıl Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minik yürekleri yalnız bırakmadı. Başkan Batur, belediyenin spor okullarında futbol branşında eğitim gören ve doğum günü 23 Nisan olan 12 yaşındaki Emrah Ömer Akgül’e sürprizi yaparak doğum günü pastasını evine götürdü. Kapıda Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u gören Emrah büyük heyecan yaşadı.

                                      

Anne ve oğlu 23 Nisan doğumlu

Annesi de 23 Nisan doğumlu olan Emrah, doğum günü pastasını Başkan Batur’la birlikte kesti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Emrah’ın hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hem de doğum gününü kutladı ve “Bu kadar özel ve anlamlı bir doğum günü tarihine sahip olmak senin için bir şans ve gurur kaynağı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmesinin bir sebebi var. Tam 100 yıl önce bugün, demokrasi tarihimizin en önemli kurumu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz açıldı, Türk halkı egemenliğini dünyaya ilan etti. Atatürk, bu özel günü çocuklara armağan ederek, cumhuriyetimizin değerlerini geleceğe taşıma görevini sizlere verdi. Biz size çok güveniyoruz ve bizim için çok değerlisiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.

 

23 Nisan coşkusu balkonlardan taştı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, doğum günü sürprizinin ardından bayrakları ve balonlarıyla balkonlara çıkan çocukların heyecanına ortak oldu. Aracından inerek çocuklarla konuşan Başkan Batur, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202