Başkan Batur’a Kadınlardan Tam Destek

İzmir Kadın Kuruluşları Birliği’nin toplantısına katılımda bulunan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediyenin devam ettirdiği çalışmalar ile kadının yaşamın tüm alanlarında daha aktif olmasını sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

BELEDİYE 22.10.2019, 14:59
Başkan Batur’a Kadınlardan Tam Destek

Konak Belediyesi’nin kadın dostu bir belediye olduğunu dile getiren Başkan Batur, kadına karşı şiddetin Türkiye’nin kanayan bir yarası olduğundan bahsetti.

44 kadın derneğini bünyesinde birleştirmiş olan ve sağlanan bu dayanışma ile kadının sosyal, siyasi ve ekonomik durumunu iyileştirmeye çalışan İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB), Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ağırladı.

Birlik Başkanı Huriye Serter yaptığı açıklamada kendileri ile beraber yol alan bir belediye başkanları olduğundan çok mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Batur ise burada yaptığı konuşmasında, gelmekte olan 2 mühim tarihe dikkatleri çekerek bunlardan birini 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü olduğunu ve diğerinin de 5 Aralık Atatürk Devrimleri günü olduğunu ve buradaki en önemli devrimin kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanınması olduğunu, dünyaya emsal olan büyük bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi.

Başkan Batur, kent merkezlerimizin kapılarının tüm hemşehrilere fakat bilhassa kadınlara sonuna kadar açık olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
17°
parçalı bulutlu
banner202