Başkan Batur Öğretmenini Hiç Unutmuyor

Her sene 24 Kasım tarihinde ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer'i ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu sene de geleneği bozmadı.

BELEDİYE 25.11.2019, 09:42
Başkan Batur Öğretmenini Hiç Unutmuyor

Başkan Abdül Batur bu sene de ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’in ziyaretindeydi. Oğuzer’in elini öpüp, öğretmenler gününü kutlayan Batur, yetiştirmiş olduğu bütün öğrencilere vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkürlerini sundu.

Oğuzer’in kızı Özge Önder de Başkan Batur’a ziyarette eşlik etti. Burada öğretmeni ile ilkokul anılarını yad eden Batur, emeğini kesinlikle ödeyemeyeceğini, ve öğretmeninin kendinde hakkının çok büyük olduğunu ifade etti. Öğretmenlik mesleğinin kutsallığından bahseden Batur, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere fikri, irfanı, vicdanı hür nesilleri yetiştiren bütün öğretmenleri saygı ile andıklarını, bugün çocukları yetiştiren öğretmenlerin sorumluluklarının çok büyük olduğunu, Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda yürüyen, onun izlerinde adımlayıp çocukları yetiştiren tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığını ve önlerinde saygı ile eğildiğini dile getirdi.

Neriman öğretmen ise Başkan Batur’un  en başarılı ve vefalı öğrencisi olduğunu ve ilkokul zamanlarında da onun okuyup büyük işler başaracağını bildiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202