Başkan Batur'dan Bütçe Açıklaması

Konak Belediyesi’nde ekim ayının 3. meclis toplantısı da yapıldı. Onaylanmış olan 2020 senesi bütçesinde sosyal belediyecilik anlayışının ön plana çıktığı görüldü.

BELEDİYE 12.10.2019, 09:23
Başkan Batur'dan Bütçe Açıklaması

Son zamanlarda peş peşe gelen zamların bütçeye yansıtılmadığına Klasbahis vurgu yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, halkın cebine dokunulmadığını belirti.

2020 senesinde gerçekleştirilecek olan çalışmalar ve bütçenin, ülkenin içerisinde olduğu durumlar dikkate alınarak planlandığını belirten Başkan Batur, arka arkaya yapılmış olan zamlar ile vatandaşların alım güçlerinin düştüğünü ifade etti ve ülkede bir zam furyasının olduğunu, konuştuğu herkesin hayat pahalılığı ve enflasyondan bahsettiğini, kendilerinin bu şartlar altında bile bütçeyi hazırlarken, vatandaşın cebine dokunmadan nasıl yapılabileceği noktasında hareket ettiklerini dile getirdi.

Hemşehrilerin tüm şeylerden önce geldiğini belirten Başkan Batur, kendilerinin bütçeyi hazırlarken de attıkları tüm adımlarda olduğu gibi sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini, yoksa her şeye zammın da yapılabileceğini, tüm alanlarda olduğu gibi bunda da net olduklarını, göz boyamaya çalışmadıklarını ve herkesin Konak’ta hizmetlerin nasıl yapıldığını göreceğini ve çalışıp üreteceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202