Başkan Arda İlk Sözünü Tutuyor

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, seçim vaatlerinin en ön sırasında bulunan Gaziemir Metrosu ile alakalı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleye çıkmasının sevindiren bir haber olduğunu ifade ederek, Gaziemir Metrosunun hayali olduğunu ve gerçek olacağını, ilçe için önemli bir adım olduğunu belirtti.

BELEDİYE 13.11.2019, 16:06
Başkan Arda İlk Sözünü Tutuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Daire Başkanlığı, Halkapınar- Karabağlar - Gaziemir metro hattı için proje ihalesine çıkıldı. İzmir Ana Ulaşım Master Planı’nda bulunan metro hattının, Halkapınar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir Caddesi-Gaziemir-Yeni Fuar Alanı-Adnan Menderes Havalimanı güzergâhında yapılacağı dile getirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yatırıma başlamasının Gaziemir halkı tarafından sevinç ile karşılandığı belirtildi.

Başkan Tunç Soyer’in, yerel seçimlerden sonra Gaziemir Belediyesi’ne yapmış olduğu ilk ziyarette Başkan Halil Arda, seçim vaatlerinde ilk sırada olan metro yatırımını gündeme getirip, metronun ilçe için önemini ifade etmiş görüşme sonunda ise Gaziemir Metrosu’nun yapılması için hızlı bir şekilde harekete geçileceğinin sözü alınmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziemir metrosuna ile alakalı ihalesini mutlulukla öğrendiklerini ifade eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, bir kez daha hayalinin gerçekleştiğini belirtti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202