Başkan Arda Bir Gününü Ata Evi’nde Geçirdi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede ikamet eden 60 yaşının üstündeki vatandaşların sosyalleşmeleri için kurulmuş olan Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nin konuğuydu.

BELEDİYE 04.11.2019, 10:09
Başkan Arda Bir Gününü Ata Evi’nde Geçirdi

Ata Evi üyelerinin yoğun çalışmalardan sonra sunduğu gösteride yapılan konserde pek çok güzel eser seslendirildi. Konserde hem çalıp hem söyleyen üyeler, Başkan Halil Arda’yla beraber keyifli anlar geçirdiler. Gösteriden sonra evlerde hazırlanmış olan ürünlerle yemek ikramında bulunuldu. Üyelerin yapacağı yeni çalışmalar ile alakalı sohbetler edildi. Eğlenceli bir gün geçiren bireylerin programı, dans saatiyle sonlandı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, yaş almış yurttaşlar ile bir gün geçirdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek buraya her geldiğinde değişik duygular hissettiğini, hepsinin pek çok anı, tecrübe ve bilgi biriktiren büyükler olduğunu, onlardan yeni bilgiler edindiklerini, onların bakış açıları ile yollarını çizdiklerini, her ziyarette yeni bir kazanım elde ettiklerini, kendilerini çok güzel ağırladıklarını, oluşturulan Türk halk müziği grubunun da çok başarılı bir gösteri sunduğunu ve her daim onların yanında olacağını ifade etti.

Gaziemir ilçesinde yaşayan 60 yaş üstü yurttaşlar aylık 5 TL’ye Ata Evi’ne üye olabiliyorlar. Burada pek çok hobi ve sanatsal etkinlik yapma imkanına sahip olan vatandaşlar keyifli zamanlar geçiriyorlar. Mevcut durumda 200 aktif üyesi olan Ata Evi, hafta içi 08.30 - 17.30 saatlerinde hizmet vermekte. Sevgi Mahallesi 663 Sokak No:19 (Eski İzelman Kreşi) adresindeki merkeze, 0232 274 36 09 nolu telefondan da ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202