Başkan Aksoy’dan sanata tam destek

Menemen Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesindeki saz ve bağlama kurslarında eğitim gören kursiyerlerin Kubilay Kültür Merkezi’nde verdiği yeni yıl konseri seyirciden tam not aldı.

BELEDİYE 10.01.2020, 11:14
Başkan Aksoy’dan sanata tam destek

Menemen Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde açılan kültür ve sanat kurslarında bu yıl 9 branşta 2 bin kursiyeri buldu. Bu kurslara katılan 160 öğrencinin gerçekleştirdiği konsr Menemen halkı tarafından büyük ilgiyle izlendi. Öğrenilerin bir çoğu ilk defa sahneye çıkmanın heyecanını yaşarken, çaldıkları saz ve gitar eşliğinde seslendirdikleri şarkılarla seyircilerden tam not aldı.
Kubilay Kültür Merkezi Çolpan İlhan Sahnesi’nde gerçekleşen konserde kursiyerlere, başta Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve eşi Dilek Yücel Aksoy olmak üzere salonu dolduran Menemenliler hep bir ağızdan eşlik etti. Konserde performanslarıyla dinleyiciye unutulmaz bir konser yaşatan kursiyerler uzun süre ayakta alkışlandı.

“Çocuklarımız bağlama ve gitar çalsınlar, başka bir şey çalmasınlar”
Konser sonunda sahneye çıkan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, . “Söylediğiniz şarkılarla, türkülerle içimizi ısıttınız. Muhteşem bir konserdi” diyerek eğitmenler Yusuf Tan ve Ali Aktaş’a çiçek verdi, konsere katılan herkese teşekkür etti. Başkan Serdar Aksoy,kültür sanat ve spor çalışmalarına büyük önem verdikleri belirtti. Sanat ve sporla çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durabileceğine değinen Aksoy.”Çocuklarımız bağlama ve gitar çalsınlar, başka bir şey çalmasınlar istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202