Başkan Abdül Batur, Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Mahalle ziyaretlerini devam ettiren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahalleliler ve muhtarların taleplerini dinledi.

BELEDİYE 05.10.2019, 11:10
Başkan Abdül Batur, Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Konak Belediyesi'nin Başkanı Abdül Batur, Konak'taki saha çalışmalarını sürdürerek; muhtarları ziyaret etti, mahalle sorunları ile alakalı bilgi aldı ve esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Makamında oturmayacağını, vatandaşlar ile hayatı sokakta paylaşan bir başkan olacağını her fırsatta belirten Başkan Batur, "Ben Belediye başkanının sokakta olması gerektiğine, şehrinde yaşanan sorunları bilerek yerinde incelemesi gerektiğine inanıyorum. Muhtarlarımız ile daima görüşüyoruz, onları Betlike özellikle makamlarında ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Bu sayede sorunları yerinde tespit ederek kısa sürede hızla çözüme kavuşturuyoruz" dedi.


Batur, bir araya geldiği vatandaşların da kentsel dönüşüm çalışmalarını hakkında kendinden sıklıkla bilgi istediğini vurguladı ve "Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Örneğin Gültepe'de imar planlaması yaptık, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 6 kata kadar arttırdığımız bu planda, standarların üzerine çıktık. Bizim için kentsel dönüşüm demek yaşam seviyesini yükseltmek demek. Bu böyle olacak. Semtimizdeki tüm ihtiyaç duyulan yerlerde dönüşümü sağlayacağız. Yeni yaşamın mimarı olacağız" diye konuştu.


Muhtarlıklar da Yenilenecek


111 mahallenin pek çoğunu ziyaret ettiğini açıklayan Başkan, "Tüm mahalleleri ziyaret ederek süreci tamamlayacağız. Düzenli olarak da muhtar ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Bazı muhtarlıklarımızın görev yerlerindeki fiziki şartları da düzelteceğiz. İyi hizmet vermenin önündeki tüm engelleri kaldıracağız" sözlerini kullandı.
 

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202