Balkan Göçmenlerinden Başkan Kayalar’a Ziyaret

İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürkan Altıntaş ve yönetimi Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı ziyaret etti.

BELEDİYE 17.03.2020, 10:04
Balkan Göçmenlerinden Başkan Kayalar’a Ziyaret

İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (İzmir Bal-Göç) Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Abdurrahim Nursoy ve İzmir Bal-Göç Menderes Şube Başkanı Gürkan Altıntaş ile dernek yönetimi Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı ziyaret etti.

Başkan Kayalar’a teşekkür

Ziyarette birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulurken, Menderes’te yaşayan Balkan göçmenlerinin sesi olduğu için Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a dernek üyeleri adına dernek başkanı Abdurrahim Nursoy teşekkür etti.

Hizmetlerimiz sürecek

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Ocak ayında gerçekleşen olağan genel kurulda yeniden İzmir Bal-Göç Başkanlığı’na seçilen Abdurrahim Nursoy ve yönetimini kutluyor, ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Menderes’imizde de başta Bulgaristan Türkü kardeşlerimiz olmak üzere Balkanların her noktasından ilçemize göç etmiş vatandaşlarımız yaşamakta. Menderes Belediyesi olarak herkesin sesi, herkesin belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde onların da sesi oluyoruz. Balkan göçmeni kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
açık
banner202