Balçova’da Eğitime Destek Sürüyor

Eğitimde kalitenin artırılması amacı ile değişik projeler ve desteklerle gündemde olan Balçova Belediyesi, ara tatilde de okullara desteklerine sürdürüyor.

BELEDİYE 20.11.2019, 11:17
Balçova’da Eğitime Destek Sürüyor

Eğitim yılına başlanmadan evvel bütün okulların fiziki eksikliklerini gideren ailelerin eğitim bütçelerine katkıda bulunmak amacı ile için kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunan Balçova Belediyesi, ara dönem tatilinde de eğitim kurumlarını desteklemeyi sürdürüyor. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Okul Aile Birliklerinin istekleri ile alınmış olan; bilgisayar, projeksiyon cihazı, yazıcı, fotokopi makinası gibi malzemeleri okullara sevk etti.

Konu ile alakalı konuşan Başkanı Fatma Çalkaya, çocuklar için yaptıkları her hizmetin kendileri için kutsal olduğunu bilhassa eğitim ile alakalı bu hassasiyetin daha fazla hissedildiğini, ilçede okula gitmekte olan çocuklar arasında parası olan olmayan ayrımının ortadan kaldırıncaya dek bunun böyle süreceğini, değişik okullardan veya sınıf guruplarından gelmiş olan hiçbir talebin geri çevrilmemesine özen gösterdiklerini belirtti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202