Ayvalık Belediyesi maske üretimine başladı

Ayvalık Kent Konseyi Kadın Meclisi, AYKEP kadınları, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kadınlari , Mahalle Evlerindeki kadınlarımız ve tüm gönüllü kadınlarımız hatta eşleri maske dikimi için seferber oldular.

BELEDİYE 09.04.2020, 12:15 09.04.2020, 12:21
Ayvalık Belediyesi maske üretimine başladı

Ayvalık Belediyesi hijyene ve standartlara uygun maske kumaşının temininden sonra ,gönüllü kadınlarımız sivil toplum örgütleriyle organize olarak dikim işine başladı.

Dikilen maskeler öncelikle sağlık çalışanlarına, sonra da belediye çalışanlarına ,pazar yerlerine ve halkımıza dağıtılacak.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Havva Taylan , öncelikle " AYKEP ve ADD’nin başı çektiği tüm gönüllülere teşekkür ederiz.Bir günde kocaman bir aile olduk.Hepimiz bu zor günleri birlikte dayanışma ile atlatmaya çalışıyoruz.Elimizden geldiğince üretip , Ayvalık Belediyesi sayesinde her yere ulaştırmaya çalışacağız" dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ise "Kritik bir dönemden geçiyoruz ,maske sorunu vardı, malzemeyi temin ettik hızlı üretmek gerekliydi, Aykep , Ayvalık Kent Konseyi, ADD bu konuda hızlı hareket ettiler, destek oldular, şimdi de tüm gönüllülerle çığ gibi büyüyor,bizim de elimizi rahatlatıyorlar, hepsine Ayvalık Halkı adına teşekkür ediyorum " dedi.

Ayrıca başkan Mesut ERGİN “HİJYEN ÖNEMLİ” diyerek devam etti; “Dikim işlerinden sonra ara sanayi tipi press ütülerde 90-100 derecede buhar ile sterilize ediyor ve ütülendikten sonra vakumlanma yapıyoruz.Ürün yapım şeklini de kumaşı da, kullandığımız ara ekipmanları da hijyen uygunluğuna göre seçtik.Ulaşabildiğimiz her yere dağıtıcaz.

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202