Atatürk Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen Ata’yı Anma Konseri’nde sahne almış olan İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu, Atatürk’ün sevmiş olduğu türkü ve şarkıları söylediler.

BELEDİYE 10.11.2019, 09:58
Atatürk Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Gaziemir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümünde ‘Ata’yı Anma Konseri’ yaptı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılmış olan özel konserde, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu sahneye çıktı. Atatürk Kültür Merkezi’nde verilen konserde Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi ve seyirciye büyük bir müzik ziyafeti sunuldu. Solistler tarafından seslendirilen şarkılara konser süresince eşlik eden Gaziemirli vatandaşlar duygusal anlar yaşadılar.

Konserden sonra sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Atatürk’ü anmanın en iyi yolu onun iyi okunması, iyi anlaşılması olduğuna inandığını, bugün ülkemizde barış içerisinde, kadın erkek omuz omuza yaşanıyorsa, çağdaş dünyada yer alınıyorsa bunun Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından dolayı olduğunu ve bu borcun sadece çok çalışarak ödenebileceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202