Aliağa Belediyesi'nden online market hizmeti: Semt Pazarı

Aliağa Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların en riskli bölgeler olan pazarlar ve marketlerle temasını azaltmak için sanal market uygulamasını devreye soktu.

BELEDİYE 13.04.2020, 13:49
Aliağa Belediyesi'nden online market hizmeti: Semt Pazarı

Aliağa Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların pazar ve marketle temasını önlemek adına Aliağa Semt Pazarı adlı sanal market uygulamasına geçti. Bu uygulamaya göre, Aliağa'da yaşayanlar internet üzerinden meyve, sebze, bakliyat, kahvaltılık ve temizlik ürünleri siparişi verebilecek.

SİPARİŞLER EVE GETİRİLİYOR

Online sipariş sitesi açan Aliağa Belediyesi, Aliağalıların evlerine siparişleri götürmeye başladı. Evde kal sloganına uyulması yönünde sık şekilde duyuruların artmasıyla birlikte evde kalan vatandaşlara destek olmak için böyle bir uygulamayı hayata geçiren Aliağa Belediyesi, sokağa çıkamayan ve yardıma ihtiyacı olan herkesin siparişlerini evlerine kadar teslim ediyor.

ACİL İHTİYAÇLAR AYNI GÜN TESLİM

Acil ihtiyaçların karşılanması amacıyla kurulan sitede meyve, sebze, bakliyat, kahvaltılık ve temizlik ürünleri satışa sunuluyor. Sabah 10.00 ile akşam 19.00 arasında verilen siparişler aynı gün Aliağalılara ulaştırılıyor.

Vatandaş isterse online ödeme, isterse kapıda ödeme yapıyor. Siparişler için alt limit tutarı ise 10 TL olarak belirlendi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202