Alaçatı’da Yeni Yıl Heyecanı Başlıyor

Çeşme Belediyesi’nin katkıları ile bu sene 7.si organize edilecek olan Alaçatı Yeni Yıl Şenliği 7-8 Aralık tarihlerinde Alaçatı’da yapılacak.

BELEDİYE 28.11.2019, 10:53
Alaçatı’da Yeni Yıl Heyecanı Başlıyor

Çok değişik kültür etkinlikleriyle ve hediye alternatifleriyle Alavya Otel ev sahipliği ile yapılacak olan şenlikle Alaçatı yeni yıl havasına girecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Alaçatı’da güzel bir hafta sonu geçirmeyi ve yılbaşı alışverişi yapmayı talep edenlere rengârenk seçenekler sunmakta olan etkinlikte bu yılki mesaj “Kalpten gelen” olacak. Ateşli kadınlar ile sohbet keyfini ile her an yaşayın.

Alaçatı Yeni Yıl Şenliği!nin 7 Aralık Cumartesi günü saat 13.00 de Alaçatı İlkokul öğrencileri tarafından coşku ile hazırlandıkları seramik sergi açılışıyla ve ünlü çocuk kitabı yazarı Defne Ongun Müminoğlu’nun eğitici ve eğlendirici sohbetiyle başlayacağı ifade edildi.

Alaçatı Yeni Yıl Şenliği ziyaretçilerine dolu dolu bir anlar yaşatacak. Kermes stantları keyifli seçeneklerle beraber, mozaik sanatçılarından Aysun Yenice liderliğinde yer alacak atölye çalışmalarında tüm çocuklar bulunacak. Etkinliğe katılımda bulunan i Danışman Astrolog Sare Palaska gökyüzü etkisinin altında “AŞK” ile alakalı ipuçlarını verecek. Uzm. Dr. Murat Balanlı ise "Kalpten kalbe yol vardır" başlıklı söyleşisi ile kalple alakalı hastalıkların kendilerine neler söylediği ile alakalı bilgilendirme yapacak.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Çeşme ilçesinde yeni yıl heyecanı yaşandığını ifade ederek keyifli bir hafta sonu geçirmeyi ve yılbaşı alışverişi yapmayı talep edenlere rengârenk seçenekler sunacak olan 7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği’ne bütün vatandaşların davetli olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202