Afet Uygur kadın hastaları ve yakınlarını ziyaret etti

Afet Uygur, Evde Bakım Birimi’nin takip ettiği kadın hastaları ve onlara emek vererek evlerinde bakan, her şeyiyle ilgilenen kadın yakınlarını ziyaret etti.

BELEDİYE 09.03.2020, 12:22 09.03.2020, 16:15
Afet Uygur kadın hastaları ve yakınlarını ziyaret etti

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur, Evde Bakım Birimi’nin takip ettiği kadın hastaları ve onlara emek vererek evlerinde bakan, her şeyiyle ilgilenen kadın yakınlarını ziyaret etti.

Torbalı’da 8 Mart’ta duygulandıran ziyaretler

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur’dan anlamlı ziyaretler gerçekleşti. Torbalı Belediyesi Evde Bakım Birimi’nin takip ettiği kadın hastaları ve onlara emek vererek evlerinde bakan, her şeyiyle ilgilenen kadın yakınlarını ziyaret eden Uygur, beraberinde hediye paketlerini de götürdü. Evde Sağlık Birimi görevlilerinin yanı sıra Torbalı Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Çağlar Albayrak’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde, hastaların sağlık durumlarıyla ilgili de bilgi alan Afet Uygur, Evde Bakım Birimi’nde şartların daha da iyileştirilmesi için de notlar aldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Gün boyu ziyaretler gerçekleştiren Afet Uygur, kayınvalidesinin annesine bakan Havva Kıvrak’ın hikayesinde duygu dolu anlar yaşadı. Anne ve babasına bile bakmak istemeyen çok sayıda kişinin olduğu toplumda, kayınvalidesinin annesine kendi annesiymiş gibi bakan, 100 yaşındaki kadının tüm ihtiyaçlarıyla kendi sağlık sorunlarına rağmen ilgilenen Kıvrak’ın mücadelesini kutlayan ve her zaman ailenin yanında olacağını kaydeden Uygur, belirli aralıklarla benzer ziyaretleri gerçekleştirmeye devam edecek. Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Afet Uygur, “Kadınlar Günü nedeniyle hayatları boyunca emek veren ve şu anda sağlık nedeniyle dışarıda buluşamayacağımız kadınlarımızın ve onlara kol kanat geren kadın yakınlarının ayağına gitmek istedik. Zaman zaman duygu dolu anlar yaşadık. Torbalı Belediyesi olarak her zaman onların yanında olacağımızı ilettik. Tekrardan tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202