Abdül Batur: "İşletmelerin Yanındayız"

Kordon ve Pasaport’ta işletmeleri bulunan yaklaşık 50 iş insanı İzmir’in Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le buluştu.

BELEDİYE 17.10.2019, 10:51 17.10.2019, 10:54 Melis Çivici / [email protected]
Abdül Batur: "İşletmelerin Yanındayız"

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı’yla birlikte, Kordon ve Pasaport’ta işletmeleri bulunan yaklaşık 50 işadamıyla bir araya geldi.

Kordon ve Pasaport yönetmeliklerinin değerlendirildiği ve bölgede yaşanan sorunların masaya yatırıldığı toplantı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur matadorbet giriş yaptığı açıklamada, “Kordonumuz da Pasaportumuz da sahip olduğu kendi kimlikleriyle ve tarihleriyle İzmir’in kentsel duruşunda önemli bir yere sahip. Biz bu bölgelerimizin kendi kimliklerine yakışır bir şekilde kalkınmasını istiyoruz. İzmir’in dört bir yanından hemşehrilerimiz bu alanlara alışveriş için, eğlenmek için geliyor. Hafta sonları nüfus ciddi oranda artıyor. Bölgedeki işletmelerin ayakta durmasını ve kente, kent insanına en iyi hizmeti sunmasını istiyoruz” diye konuştu. Konak Belediyesi ve işletmelerin ortaklaşa duyarlılıkla hareket etmesini istediğini belirten Batur, bölge için gerekli çalışmaların Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde yürütüleceğini söyledi.

Gerçekleştirilen toplantıda iş adamları tek tek söz alarak, Kordon ve Pasaport yönetmelikleri ile ilgili görüşleri ve sorunlarını anlattı. Özelikle hafta sonu düzenlenen etkinliklerde ortaya çıkan gürültü kirliliğine engel olunması gerektiğini ifade eden iş insanları, bölgede yaşanan park sorununa da çözüm bulunmasını istediklerini söyledi.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202